YOGACREATIVE - Din Yogakonsulent
CASES

LOGO

Hjemmeside

Facebook

Instagram

Fotoshoot

Vær med til at vise vejen for andre

Med din historie skaber vi inspiration for andre. Jeg er af den filosofi og erfaring, at tør vi lytte og følge vores passion dybt i vores hjerter, så er der mere end rigeligt til os alle sammen :)

.

Hjemmeside kreationer

Søde smukke Linda og hendes helt uovertrufne arbejde med heste. Hendes virke består af en ældgammel teknik, et mix af osteopati og kraniosakral for heste, samt hendes egen mange årige erfaring med fyioterapien.

Jeg fik æren af, at overvære hendes arbejde i forbindelse med et fotoshoot til hendes virke og jeg må bare sige,

alt foregik non-verbalt og der var bare intet at tage fejl af! Hesten reagerer nærmest prombte på behandlingen og effekten er endnu større.

Hos Linda har vi haft fat i både fotoshoot, logodesign og ikke mindst udførelse af den nu eksklusive hjemmeside, så Lindas kunder ved præcis, hvor seriøs og dygtig hun er i sit virke med de smukke heste!

Med Gitte havde vi en spændende snak om hendes virke. Et virke der rummer mange spændende nuancer og muligheder.

Derfor var det vigtigt for mig også at få afspejlet dette, men med en stærk rød tråd i filosofien, less is more.

Vi fik noget struktur på hjemmesiden og Gittes yndlingsfarver. 

VIGTIGST AF ALT

Gitte er en soldier, når det kommer til sit virke og det blev tydeligt hvor stærk hun er til at holde et rum og hurtigt blev hendes slogan tydeligt. For det er virkelig unikt og ikke for hvem som helst. Gitte har en niche og den har vi fået frem. Men vigtigst af alt, vi har fået Gitte frem.

Optimeret: rød tråd med alle billeder, farve og font efter ønske om et blødere look

og omdrejningspunkt i Anjas egne smukke billeder, som afspejler den dybde og ro hendes behandlinger giver.

Et mere rent og luksuriøst udtryk tilført til hjemmesiden og storytelling i overensstemmelse med Anjas person og passion for behandling.

Samt nemmere adgang for at booke, når du bliver ført rundt på hjemmesiden og føler dig kaldet til, at få en af Anjas behandlinger.

Med Lindas logo, var der en spændende proces og en dybere rejse indtil hendes endelige logo. Som du ser det nu er meget li' det første udkast jeg kom med og som senere skulle vise sig at være det der havde talt højst til Lindas hjerte.


Jeg må sige at det rummer virkelig også ALT den kraft og styrke, som Linda har i sit virke!

Men det skulle vise sig at blive endnu tydeligere!


Udkastet kom sig i fornemmelsen af den ældgamle teknik Linda bruger, som gav mig accociationer til ældgamle hulemalerier af hestene, dermed stregtegningen, prikkerne og hånden, som er klassisk i de ældgamle huler fra vores forfædre.


Senere i processen, bliver det så tydeligt hvor spot on logoet i virkeligheden har været fra start og jeg skal forsøge at gøre mig det kort på denne smukke bevidstgørende rejse!


Linda arbejder ud fra et tensegrity begreb, som former et spindelvævslignende mønster.

Punkterne der arbejdes på er lymfedepoter og knyttet til meridianbanerne, dem som vi oftest kender som akupunktur-punkter og ligger spredt som prikker rundt omkring på hestens krop.


Linda bruger sine fintfølende hænder i manuelle greb, punktberøring og stræk.


Linda har en smuk kæde fra sin mor, i samme mønster som logoet, og tensegrity modellen og Magrethe som er den smukke hest på hjemmesidebillederne, havde tre smukke prikker omkring sit ene øje, den dag vi var på shoot.


I sin fritid er Linda fordybet med sine islændere, som er magiske urvæsener og kræver en stærk intuition og et nærvær med disse prægtige og spirituelle væsner. På billedet ser du hende kommunikere kun ved hjælp af kropssprog med smukke Frejkur, én af hendes 3 islændere. Formen på hesten i logoet minder om islænderens stærke og lidt tætte krop.


Et logo er ikke bare hvad som helst - det er et kald

Vi startede med en cacao cermoni i de smukkeste naturlige omgivelser med bølgeskvulp og sand under tæerne.


Her fik jeg lov at mærke Stinnes smukke nærvær og det at opleve hvordan vi kunne sidde med hinanden i stilhed, i den dybeste forankring og nærvær til hinanden og mindful fordybet i den lækre cacao, som er et helt univers for sig


Det var magisk!


Stinne ønskede noget enkelt, noget med et hjerte, noget med en livline og noget med sit navn.


Jeg gjorde mig mange tanker og var vidt omkring og vi startede med tynde fine cirkler om de smukke initialer og Thustrup, som skulle udgøre det for cermonierne.

Stinne ville gerne have det mere organisk og jeg gjorde cirklen en smule oval med en smuk krølle der matcher emblemet perfekt og Voilá Stinne Thustrups logo var født :)

Book et fotoshoot

Hænder i nakken (2)
Hænder på hoved (1)
Massage ryg (1)
Hænder på bryst
Massage ryg (3)
Occilation (3)
Skuldermassage ryg (3)
20220726_202055
Engel i vand
Gitte i lyset (7)
Gitte i lotus wid (3)
Gitte i lotus wid (1)
Gitte prayer wid (1)
Bach dråber