YOGACREATIVE - Din Yogakonsulent
CASES

Facebook

Instagram

Vær med til at vise vejen for andre

Med din historie skaber vi inspiration for andre. Jeg er af den filosofi og erfaring, at tør vi lytte og følge vores passion dybt i vores hjerter, så er der mere end rigeligt til os alle sammen :)

.

Hjemmeside kreationer

Med Lindas logo, var der en spændende proces og en dybere rejse indtil hendes endelige logo. Som du ser det nu er meget li' det første udkast jeg kom med og som senere skulle vise sig at være det der havde talt højst til Lindas hjerte.


Jeg må sige at det rummer virkelig også ALT den kraft og styrke, som Linda har i sit virke!

Men det skulle vise sig at blive endnu tydeligere!


Udkastet kom sig i fornemmelsen af den ældgamle teknik Linda bruger, som gav mig accociationer til ældgamle hulemalerier af hestene, dermed stregtegningen, prikkerne og hånden, som er klassisk i de ældgamle huler fra vores forfædre.


Senere i processen, bliver det så tydeligt hvor spot on logoet i virkeligheden har været fra start og jeg skal forsøge at gøre mig det kort på denne smukke bevidstgørende rejse!


Linda arbejder ud fra et tensegrity begreb, som former et spindelvævslignende mønster.

Punkterne der arbejdes på er lymfedepoter og knyttet til meridianbanerne, dem som vi oftest kender som akupunktur-punkter og ligger spredt som prikker rundt omkring på hestens krop.


Linda bruger sine fintfølende hænder i manuelle greb, punktberøring og stræk.


Linda har noget hun skal vise mig og tager en smuk kæde frem fra sin mor, som viser sig i samme mønster som logoet, og tensegrity modellen og den dag vi er på shoot viser Magrethe sig, som er den smukke hest på hjemmesidebillederne, med tre smukke prikker omkring sit ene øje. 


Logoet har talt.


I sin fritid er Linda fordybet med sine islændere, som er magiske urvæsener og kræver en stærk intuition og et nærvær med disse prægtige og spirituelle væsner. På billedet ser du hende kommunikere kun ved hjælp af kropssprog med smukke Frejkur, én af hendes 3 islændere. Formen på hesten i logoet minder om islænderens stærke og lidt tætte krop.


Et logo er ikke bare hvad som helst - det er et kald

Vi startede med en cacao cermoni i de smukkeste naturlige omgivelser med bølgeskvulp og sand under tæerne.


Her fik jeg lov at mærke Stinnes smukke nærvær og det at opleve hvordan vi kunne sidde med hinanden i stilhed, i den dybeste forankring og nærvær til hinanden og mindful fordybet i den lækre cacao, som er et helt univers for sig


Det var magisk!


Stinne ønskede noget enkelt, noget med et hjerte, noget med en livline og noget med sit navn.


Jeg gjorde mig mange tanker og var vidt omkring og vi startede med tynde fine cirkler om de smukke initialer og Thustrup, som skulle udgøre det for cermonierne.

Stinne ville gerne have det mere organisk og jeg gjorde cirklen en smule oval med en smuk krølle der matcher emblemet perfekt og Voilá Stinne Thustrups logo var født :)

Der er ikke nogen tvivl om at Linda er magisk med sine hænder og det kræver en god potion mod og ydmyghed, at bære den gave hun besidder. Derfor er det på sin plads at Linda forelskede sig i Reiki healer hånden og da hun har 2 kasketter på, som manuelhesteterapeut og fysioterapeut har jeg givet Lindas daværende logo en opgradering med hånden fra ovenstående logo, tegnet detaljerne i hånden, skræddersyet farven og gjort det muligt for Linda at kalde sit Logo for hendes eget.

Sikke en rejse!

Det er altid en kæmpe fornøjelse at få den ære, at tegne mine kunders drømmelogo. Min erfaring er at når den er der, så er den der og du er ikke i tvivl!

Jeg tuner ind som her på AnneMaries drøm om, at hendes sommerfugl, fik lov til at træde ind i hendes virkes nye æra, med et smukt drømmende uddtryk af den urkraft vi besidder dybt inde i os som mennesker.

Først foreslog AM at det blot skulle være et træ. Men det er så brugt og det var slet ikke fyldestgørende for den urkraft AM er i besiddelse af, med sin kraftsang, shamanisme og trommerejser!

Der måtte mere til og vi landede med et kunststykke af vulkaner, månens cyklus og jordens fire elementer. Jord, vand, ild og luft!

Voilá, Naturens Kraft og Visdoms nye logo var født!

Book et fotoshoot

Hænder i nakken (2)
Hænder på hoved (1)
Massage ryg (1)
Hænder på bryst
Massage ryg (3)
Occilation (3)
Skuldermassage ryg (3)
Manuel hesteterapi KRANIE (8)
Skærmbillede 2022-08-30 11.20.29
Manuel hesteterapi KRANIE (5)
Manuel hesteterapi KÆRLIGHED (6)
Skærmbillede 2022-08-30 11.16.07
Manuel hesteterapi KRANIE (7)
Skærmbillede 2022-08-30 07.42.59

.

20220726_202055
Engel i vand
Gitte i lyset (7)
Gitte i lotus wid (3)
Gitte i lotus wid (1)
Gitte prayer wid (1)
Bach dråber
2
naturvandringer 2
Forside om AnnetteMarie
Gazing
You and me
Alter twin
Grandma and grandad
naturvandringer 5
Tree hug wid (4)
Full figure sitting wid (4)
kaerkrogen 2
Kaerkrogen

.