YOGACREATIVE - Din Yogakonsulent
DESIGN

.

.

Jeg designer din hjemmeside, med dyb indsigt i behandler- og underviser feltet

Sidder du selv og nørkler med at få kasserne til at passe de rigtige steder, tæller du ofte til 10, 20 gange fordi det hele driller?

Jeg hjælper dig, så din hjemmeside står knivskarpt og dine besøgende vælger at blive lidt længere og blive kunde hos dig og dit virke.

Forstå dit kundesegment

Vi gør det tydeligt for dine kunder at vælge dig,  ved at vise dem præcis hvem du er og hvad du står for og ved at få dette frem, får vi foræret lige nøjagtigt DIT unikke kundesegment og den gruppe DU taler til.


For er der noget at sige til at elefanten ikke kan skrælle en banan? Når den tilgengæld er virkelig god til at nå langt op i træerne med sin snabel!?


Din hjemmeside er dit visitkort og dit ansigt ud ad til, til din virksomhed og det du tilbyder! Den er vigtig - Få optimeret og designet din hjemmeside uanset om du har en nuværende eller starter med en ny.

Vi fordyber os med spændende kreativitet og en smule magi!

Ved at give din niche lov til at træde frem, ved dine kunder at det er præcis dig de skal vælge.

Få indsigt i SoMe

Vi lever i en absurd hurtig tid, hvor man som selvstændig skal holde tungen lige i munden og sørge for at følge med de nyeste trends og tendenser!


Vi finder ud af hvilke trends og tendenser, der matcher din person og temperament. Bare fordi Justin Bieber gør det på Tik Tok, er det ikke ens betydende med, at vi alle skal følge efter og at det er det der virker for din butik.

Få et udtryk helt i overensstemmelse med den du er

Det kan godt være at du elsker farven brun og skråskrift, men det er måske ikke liiige det kunden finder mest flaterende når vedkommende får lyst til at besøge dine kanaler, hvad end det er på din hjemmeside, Instagram osv.

Når det så er sagt, så er det VIGTIGT at det du elsker kommer frem og det kan sagtens lade sig gøre!


Lad mig trylle og drysse magi ud over din hjemmeside med nærværende æstetik og storytelling, så du glad og stolt, kan præsentere dit virke for kunderne og de vælger netop dig og din virksomhed, fordi de ved præcis HVEM du er og HVAD du står for.