YOGACREATIVE - Din Yogakonsulent
DIN DESIGNER

.

SELVSTÆNDIG SIDEN 2016

Jeg har nok altid vidst at jeg skulle noget andet det formelle hamsterhjul fra 8-16.

Selv i skolen var det svært for mig bare at sidde stille på stolen, til trods for at jeg elskede at gå i skole! Jeg elskede at få lov at nørde i dybden og have god tid til det. Hvilket er noget jeg elsker meget højt stadigvæk og får udlevet, via mine kunders visuelle designs og skræddersyede branding! Når kroppen skal røres, folder jeg min yogamåtte ud, eller underviser mine dejlige yogies, som er lige så forelskede i deres yogapraksis som jeg er! Det er høj med høj på! I love it! ...


Så at være kvinde i eget hus er fantastisk! Der er intet jeg hellere ville. Det har taget tid at nå her til. Med en god potion mod og ikke mindst tålmodighed har det, at turde nå ind til kernen af det, som soother min sjæl og krop været - og ER, hele rejsen værd! Jeg ville til hver en tid, starte denne rejse. For livet som selvstændig og alle de spændende mennesker jeg møder, inkl. dig - Det er livet!


Jeg elsker det!


Det er en gave, at kunne bruge mine erfaringer og indsigter i, hvordan man bygger en succesfuld virksomhed videre og lade dig og mine kunder blomstre i jeres virke!

.

UDADVENDT OG DYBT INTROVERT

Noget af det vigtigste for mig i mødet med mennesker er, at vi alle er lige. Ja vi har forskellige titler og i den grad forskelligt ansvar, men vi er alle mennesker. Jeg får altid stor ros for mit nærværende væsen og lyttende øre. Har du været i selskab med mig i over længere tid, vil du også stifte bekendtskab med min platte humor og uhøjtidelige væsen.

Jeg elsker at være kreativ og at kunne starte YOGACREATIVE er det bedste der er sket, siden jeg startede op som selvstændig i 2016!

I'm here for you my dear! Nu skal vi have gang i dit kreative virke!

HIT ME!

MALENE K PEDERSEN

din Grafiske Designer

hos YOGACREATIVE®